+ 0 km 0
Автоматична пушка, револвер, пистолет. Масивни нестрелящи реплик гр. София - image 1

Автоматична пушка, револвер, пистолет. Масивни нестрелящи реплик

148 лв.
Описание
Качествени и масивни реплики с действащи механизми на револвери, пистолети, автомати, пушки и др. украси за мъжки бърлоги, механи, камини и др. Подходящи подаръци за колекционери и любимите Ви "момчета". Имам и множество обезопасени уникални оръжия. За покупка и притежание на тези реплики на класически и колекционерски оръжия не е нужно разрешително от служба КОС, само желание пари и много ЛЮБОВ.
Цената е за най-евтиният модел револвер колт и за това за точна цена на някой от харесаните от вас модели посетете раздел "обяви на потребителя", където всеки артикул си има своя отделна обява с цена и характеристики. При неясноти пишете или звънете в нормално време, на посоченият в обявата телефон. Автомати ППШ-Шпаген, МР40 Маузер и МР41, АК. Пушки Уинчистер, Шарпс Маузер, М 16 и т.н. Пистолети Валтер Р38, Лугер Р08 , револвери Колт, Смит и Весон, ЛеМат, Магнум и др. подаръци за пораснали момчета. Декорации ставащи и за игра и други уникални дърворезби, кобури и т.н. Единствените продукти с работещи механизми не изискващи разрешителни от КОС, както и това на комшии, съпруги, тъщи, майки и други роднини. Изпращам с Еконт с опция преглед и тест, като гарантирам винаги точно и честно определение и описание на продукта който ви интересува.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Лагера, гр. София, Област София-град

За нас
Покупка, бартер и продажба на обезопасени оръжия, заводски колекционерски реплики на военни класики, украси за етнокътове, механи, камини, битови стаи, кобури, и др. уникални за България пробдукти. Всички те не изискват разрешително за покупка, притежание, носене и дори излагане на видно място. За това изпращам с Еконт с условие за преглед и тест.
Прочети още

Обяви на потребителя Илиян Петров